FORMONT AUTÓ
Főoldal  >  Média  >  Hírek
Nyomtatás

Hírek

tamoplogo.jpg

Cégünk 2013-ban az alábbi projekteket vezette be:

 

Mozgásszervi problémák kezelése (pdf)
 

Munka és magánélet összeegyeztetése (pdf)

 

szechenyilogo.jpg

 

felso.jpg

LOTUS BURN TOUR

Lotus Burn promóció a kecskeméti Főtéren 2013. július 17-én 13-21 óráig. Ezúton meghívjuk 2013. július 17-én 10 órától a kecskeméti Főtérre a Lotus-Burn Tour magyarországi állomására.

Tovább

formontaward2010.jpg

Formont Autó a Renault Global Quality Awards 2010 magyarországi győztese

Formont Autó Kft. Renault márkakereskedés 2010. évben végzett munkája alapján az abszolút eredményt elért kategóriában az első helyet érte el magyar márkakereskedések között.

Tovább

jambor_janos_1a.jpg

Jámbor János – A Formont Csoport jelszava a megbízhatóság és becsületesség

Jámbor Jánost a Formont-Csoport tulajdonosát az ország első 100 leggazdagabb embere között tartják számon, miközben a kecskeméti központú csoportnál személyesen alig-alig lehet látni.  A nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező üzletembert, a hazai tapasztalatairól és arról kérdeztük hogy szerinte miben kellene legelőször változni a magyar viszonyoknak, hogy elfogadhatóbbak legyünk...

Tovább

03_k.jpg

Mérföldkőhöz ért a Formont csoport és nem tétovázik

A Formont csoportról elmondható, hogy az elmúlt tíz év során, az autós szakcég járt a fellegekben, de megismertette vele a hazai üzleti világ a poklok bugyrait is. 2010 ünnep volt a Formont csoportnál, hiszen 10 éves volt a Renault kereskedés, megnyitották a Fiat és Alfa Romeo szalont, ahol nagy készlettel és sok demó autóval várják vendégeket. Bodó László ügyvezetővel beszélgettünk:

Tovább

A Renault Hívj ki minket, ha tudsz! című kampányához készítette a reklámfilmet, melyben egy taxinak álcázott Mégane Trophyval veszik fel utasaikat – a vásárlásból hazaigyekvő hölgyek és az üzletemberek persze igencsak kapaszkodnak a fuvar közben. Van is miért, hiszen a sofőr látványosan és egyáltalán nem lassan terelgeti a 3,5 literes V6-ost.
menu_forfait.jpg

Elérhetőségek

Formont Autó Kft.
(A Szélmalom csárda közelében,
GPS-szel , Szent-László körút 80.)

H-6000, Kecskemét, 
Külső-Szegedi út 53.

Tel.: 76/503-700
Fax: 76/503-709