FORMONT AUTÓ
Főoldal  >  NHP 2.5%
Nyomtatás

Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram

Információk

 

Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram

Amennyiben az Ön cégének éves forgalma (az értékesítés nettó árbevétele) nem éri el az 500 millió forintot, kérjük,kattintson ide!  


Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram folytatása

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában.

Az NHP célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis- és középvállalati (kkv) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban. 

A Program időtartama 2013. október 1. - 2014. december 31. A program folytatása során rendelkezésre álló keretösszeg 500 milliárd forint, amelyet a Monetáris Tanács legfeljebb 2000 milliárd forintig megemelhet.

Az I. pillér keretében kapott forint kölcsön kizárólag beruházásra, forgóeszköz-finanszírozásra, és EU-s támogatás előfinanszírozásához használható fel.

A program II. pillére keretében nyújtott kölcsön a KKV által belföldi hitelintézettől beruházásra, forgóeszköz-finanszírozásra, EU-s támogatás előfinanszírozására felvett forint kölcsön vagy pénzügyi lízing - illetve eredetileg ilyen célra korábban felvett kölcsön vagy pénzügyi lízing kiváltására felvett kölcsön vagy pénzügyi lízing - kölcsönnel történő kiváltására fordítható.

Ügyféltájékoztató 
Nyilatkozat MNB Növekedési Hitelprogram II. szakaszában részvételről

 

Amennyiben további kérdése van, keresse meg kollégáinkat!

menu_forfait.jpg

Elérhetőségek

Formont Autó Kft.
(A Szélmalom csárda közelében,
GPS-szel , Szent-László körút 80.)

H-6000, Kecskemét, 
Külső-Szegedi út 53.

Tel.: 76/503-700
Fax: 76/503-709