FORMONT AUTÓ
Főoldal  >  Pro+
Nyomtatás

Renault Pro+

Fedezze fel a Renault Pro+ ajánlatokat


Professzionális ügyfeleink számára kialakított választék, szolgáltatások és hálózatTeljes körű megoldásokra és személyre szabott járművekre van szüksége munkájához? Fedezze fel Renault Pro+ ajánlatainkat, és válassza ki a tevékenységéhez illő haszonjárműveket és szolgáltatásokat.

Haszongépjárműveink

Fedezze fel haszongépjerműveink széles választékát! A Renault KANGOO, Renault TRAFIC és Renault MASTER modellek mindig alkalmazkodnak az Ön igényeihez. Az egyes modellek közel száz konfigurációban kaphatók, így biztosan megtalálja az Ön tevékenységének megfelelő verziót. Felépítmények, motorválaszték, professzionális belső kialakítás… Válassza mindenből az igényeinek megfelelőt!

Haszonjárművek speciális átalakításokkal

Válassza személyre szabott szolgáltatásainkat! Szerződéses átalakító partnereink olyan módosításokat hajtanak végre az autón, hogy az komoly igénybevétel mellett is kiváló legyen, tovább növelve a jármű minőségét és biztonságosságát. Így járművét optimális feltételek mellett vásárolhatja meg, beleértve a garanciális és az értékesítés utáni szolgáltatásokat is.

renault-professionnels.jpg

 

 

 

Renault Pro+
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné

Pole je povinné
Pole je povinné

Nyitva tartás:

r_renault_pro_logo_positive_cmyk_v1.jpg

Szalon :
H-P: 8-18
Szombat : 9-12
Vasárnap: Zárva

Szerviz:
H-P: 8-17
Szombat: 8-12
Vasárnap: Zárva

menu_forfait.jpg

Elérhetőségek

Formont Autó Kft.

H-6000, Kecskemét, 
Külső-Szegedi út 53.

Tel.: 76/503-700
Fax: 76/503-709