FORMONT AUTÓ
Főoldal  >  Üzleti ajánlatok
Nyomtatás

Üzleti ajánlataink

Üzleti ajánlataink

1_v1.jpg.ximg.l_3_m.smart.jpg 299vagy499.jpg.ximg.l_3_m.smart.jpg 3_v1.jpg.ximg.l_3_m.smart.jpg 4_v1.jpg.ximg.l_3_m.smart.jpg
Egyedi dizájn, fejlett technológia és gazdag felszereltség együtt kizárólag
#ÚjRenault autójában.
Testreszabott, kedvező finanszírozási ajánlat Kényelmes és nyugodt autóhasználat valódi megtakarításokkal.
5 éves teljes körű garancia és Renault Assistance szolgáltatás egész Európában.
Kérjen még ma árajánlatot

Ismerje meg az #ÚjRenault modelleket kifejezetten üzleti célra

clio_uzleti.jpg  
cliogt_uzleti.jpg  
captur_uzleti.jpg  
megane_uzleti.jpg  
meganegt_uzleti.jpg  
kadjar_uzleti.jpg  
talisman_uzleti.jpg  
talismangt_uzleti.jpg  
espace_uzleti.jpg  

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztás illetve CO2-kibocsátás a mindenkor hatályos szabályok által előírt mérések eredményei, melyek adott paraméterekkel rendelkező gépkocsik esetében az azonos feltételek melletti összehasonlítás alapjául szolgálnak. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében.
Renault Crédit 2,99% THM - Az ajánlat a 2017.02.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig meghatározott Clio és Clio Grandtour modellekre Energy Tce 90 motorral. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 2,99%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 60 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes.
Renault Crédit 4,99% THM - Az ajánlat a 2017.03.01-től megkötött vevői szerződésekre érvényes visszavonásig Renault modellekre. A Renault Crédit finanszírozási ajánlat, változó kamatozású, forint alapú konstrukció, THM 4,99%, minimum önerő 30%, maximális futamidő 72 hó, mely egyedi hitelképesség vizsgálat függvényében érvényes. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét.  A Renault Crédit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja.

 

Érdekel az ajánlat :

 

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné