Válassza Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatásával akár 3 999 000 forinttól EASY SERVICE karbantartással és 5 év garanciával!

 

Felkeltette egyik 7 személyes modellünk az érdeklődését?

7_seater_picture.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg
 

EASY SERVICE karbantartás

  • A szervizszolgáltatás tartalmazza a GARANCIA+ és a teljes körű Renault Assistance szolgáltatásokon felül a gyártó által írt összes kötelező szervizátvizsgálás munkadíját és pótalkatrész költségét a szerződésben rögzített időszakig vagy kilométerig
  • A szolgáltatás személyre szabható 60 000 km-től 150 000 km-ig maximum 5 éves időtartamra
  • A szolgáltatás védelmet nyújt a jövőbeni váratlan költségekkel, árváltozásokkal szemben, mivel előre kifizetésre kerül rögzített áron

További információkért keresse értékesítőinket.

warranty.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg
 

Renault Grand Scenic

Elegancia és kényelem – 7 személlyel a fedélzeten

renault-grand-scenic-rfa-ph1-overview-001.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Forradalmi dizájn

Mivel a nagyobb családoknak is kijár, hogy egy stílusos autóban utazzanak, a Renault GRAND SCENIC is megújult külsőt kapott. Hagyja magát elcsábítani
a modern és elegáns vonalvezetéssel!

renault-grand-scenic-rfa-ph1-overview-002.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Családi, variálható és praktikus utastér

A 7 személyes kivitelben elérhető Renault GRAND SCENIC kényelmet és variálhatóságot biztosít minden utas számára. 

renault-grand-scenic-rfa-ph1-overview-003.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Fejlett technológia

Fedezze fel újból a kényelem és a nyugalom nyújtotta örömöket! A Renault GRAND SCENIC modelleket a legfejlettebb rendszerekkel és vezetéstámogató funkciókkal szereltük fel. 


Renault Espace

7 személyes high-tech SUV

renault-espace-jfc-ph1-comfort-006.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Fedezze fel újra a komfortot

Helyezze magát kényelembe a Renault ESPACE komfortos üléseinek egyikében. A különleges Panoramique Lumière® szélvédő fényben árasztja el a 7 személyes utasteret.

renault-espace-jfc-ph1-safety-003.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Közlekedés teljes nyugalomban

A Renault ESPACE a legjobb színvonalú aktív és passzív biztonsági rendszerekkel van ellátva. Az innovatív eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak, amennyiben az autóban ülők biztonságát veszély fenyegeti.

renault-espace-jfc-ph1-design-003.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Lelkesítő dizájn

Az egyedi vonalvezetés, a határozott formák, a robusztus és harmonikus dizájn mind fokozzák a Renault ESPACE igazán elegáns és egyedi crossover-karakterét;Lépjen be az érzékek világába!


Easy Life megoldások

Ismerje meg az Easy Life megoldásainkat

Az ajánlat 2019.07.01 napjától érvényes, minden Renault GRAND SCENIC Zen TCE 115 FAP gépkocsira esetén, magánszemélyek részére, az alábbi feltételekkel, a készlet erejéig vagy visszavonásig. A feltüntetett ár a modell listaárából került kiszámításra használtautó beszámítás esetén az állami támogatás levonásával. A feltüntetett kedvezmény a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm.rendelet alapjánigényelhető, 2.500.000 Ft szerzési támogatást tartalmaz. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, a kormányrendeletben meghatározott feltételekkel. A a támogatás folyósításáért nem vállal felelősséget. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az ÁFA-t. 
A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. 
A fenti ajánlatban foglalt Easy Service karbantartási csomag tartalmazza a Renault GRAND SCENIC karbantartását és ellenőrzéseit 5 év vagy 100.000 km eléréséig. A csomag magában foglalja a gyártó által előírt összes rendszeres szerviz költségét (alkatrész és munkadíjat is) 5 évig vagy 100.000 km-ig, attól függően, hogy melyik következik be korábban. Részletes információt a karbantartási csomagról a www.renault.hu oldalon talál. 
Renault GRAND SCENIC Zen TCE 115 FAP vegyes fogyasztás, l/100 km: 6,6 – 6,9; CO2-kibocsátás g/km: 150 - 156, Renault ESPACE vegyes fogyasztás, l/100 km: 6,4 – 8,5; CO2-kibocsátás g/km: 169 – 193. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépjármű tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépjármű terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. Részletek a Renault Márkakereskedésünkben! A képek illusztrációk.

Ammennyiben érdekli az ajánlatunk , kérjük adja meg adatait, hogy elkészítsük személyre szabott ajánlatunkat:

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné

A legördülő menüből válassza ki, hogy melyik autónk keltette fel érdeklődését:

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné
Renault Nagycsaládos
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios